caw Brussel

Contact:

Priemstraat 19
1000 Brussel
Tel. 02.289.60.10
Mail : algemeen@cawmozaiek.be

Telefonisch bereikbaar elke werkdag van 9.00 tot 16.00 u.

Online bekijken :

www.caw.be

CAW Brussel biedt, in de 19 gemeenten van Brussel, hulp- en dienstverlening aan mensen met vragen of die het moeilijk hebben als gevolg van persoonlijke, relationele of maatschappelijke problemen. Je kan in het CAW op verhaal komen en wij luisteren naar jou.

Samen met de cliënt ontrafelen we zijn of haar situatie en zoeken we naar mogelijke oplossingen en nieuwe mogelijkheden om er mee om te gaan. We gaan met hen aan de slag, op hun maat en op tempo. Onze hulpverleners kunnen hen ook de weg wijzen naar andere diensten om ervoor te zorgen dat je rechten worden gegarandeerd.

CAW Brussel komt op voor een versterkt welzijn, voor de cliënt, hun omgeving en de bredere samenleving.

Contact opnemen is zeer eenvoudig, want het Centrum Algemeen Welzijnswerk heeft een lage drempel en is vlot bereikbaar op verschillende manieren. We trachten de wachtlijsten en de hulp is gratis.

Onze hulpverlening is vertrouwelijk en vrijwillig. We zijn er voor jong en oud, voor kleine en grote problemen, voor Belgen en niet Belgen, voor mensen met en zonder papieren….

Onthaalpunten:

Hier kan je gratis en anoniem terecht. Met of zonder afspraak. Als we het antwoord niet weten of geen gepaste oplossing kunnen bieden, bekijken we samen met jou waar je wel terecht kan.